O cearta cu iubita, o minciuna ascunsa unei persoane apropiate sau o gafa pe care ai facut-o fara sa-ti dai seama pot provoca neplaceri de ambele parti implicate. Partea buna este ca greseala recunoscuta este pe jumatate iertata...mai ales daca oferi un buchet de flori!

Ai inteles bine: “Iarta-ma” este o sintagma pe care foarte multi dintre noi o rostim cu greu, dar florile pot sa transmita aceste cuvinte in locul nostru!

  • “Scuze, chiar n-am vrut!

Ai ajuns mai tarziu la intalnire din cauza traficului? Ai uitat complet de cina cu parintii tai si nu stii cum sa te revansezi? Lucrurile nu mai par la fel de negre cu un buchet de flori colorate! Alege un buchet care sa spuna in locul tau “Scuze, chiar n-am vrut!” si ofera-l in dar celor carora le-ai gresit, desigur, fara sa ai vreo intentie in acest sens! Iti recomandam sa alegi ceva simplu, dar de impact, care iti va garanta iertarea. De exemplu, un buchet de flori din lalele si frezii vor aduce primavara in cazul acestor greseli minore.

buchet de flori din lalele si frezii

  • “Imi pare rau! Te iubesc”

Incurcate sunt caile dragostei, dar ce bine ca exista florile, care le pot descurca! Micile neintelegeri cu persona iubita pot fi amelioarate prin oferirea unui buchet de flori potrivit. In aceasta situatie, nici nu intra in discutie alegerea unor altor tipuri de flori decat trandafirii. Acestia simbolizeaza iubirea pasionala, mai ales daca vorbim despre cei de culoare rosie. Astfel, poti rosti “Imi pare rau! Te iubesc!”, dandu-i in dar iubitei un buchet generos de trandafiri sau, daca vrei s-o dai gata, opteaza pentru superbii trandafiri criogenati.

trandafiri criogenati

O alta idee foarte buna pe care o poti pune in aplicare sa obtii mai repede iertarea jumatatii tale este sa ii trimiti flori la birou. Poti face acest lucru apeland la noi, o florarie online de incredere!

  • “Iarta-ma!”

Anumite situatii conflictuale ne pot determina sa intrerupem, temporar, legaturile cu persoanele dragi noua. Florile ne salveaza si din aceasta situatie, pentru ca reprezinta un mod foarte elegant de a ne cere iertare si de a convinge persoana cu care ne-am certat de sinceritatea sentimentelor. In semn de “Iarta-ma!” iti propunem sa alegi o cutie de flori care contine calle albe, lishianthus si hortensii mov si trandafiri galbeni.

cutie de flori care contine calle albe, lishianthus si hortensii mov si trandafiri galbeni

    Orice greseala poate fi iertata daca ne cerem scuze din tot sufletul! Maison d’Or, cea mai mare florarie online, te ajuta sa spui “Imi cer scuze!”, sau “Imi pare rau!” punandu-ti la dispozitie numeroase sortimente de flori si aranjamente spectaculoase!