You have no items in your shopping cart.

Florarie online - Maison d’Or
Tort La Foret Noire - By Chocolat Colectia de Iarna

Tort La Foret Noire - By Chocolat Colectia de Iarna

Product code: MDCTR016

In stock

Componente

Contine: biscuit crocant, mousse ciocolată belgiană, zmeură, frișcă, petală de ciocolată cu lapte; aproximativ 1,2 kg


 


Pentru acest produs livrarea poate fi efectuata doar in Bucuresti si in zonele limitrofe.


Important! Acest accesoriu poate fi comandat doar impreuna cu un aranjament floral sau buchet de flori

€60.54
Pretul afisat contine TVA.
  • ★★★★★Be the first to review this product

Adauga accesorii acestui buchet:

Why Maison d'Or?

  • Free Delivery
  • Unforgettable packaging
  • Gift Card
  • Artizani
Free delivery in 2 hours in Bucharest

You forgot an important anniversary. Or maybe you want to brighten the day of a loved one, but time does not allow you to go shopping. Fortunately, the bouquets with delivery in Bucharest reach the recipient in just 2 hours, with zero delivery fee! What gesture can be more beautiful and appreciated than a wonderful bouquet of flowers, delivered at the right time?

Unforgettable packaging

Maison D’Or bouquets and floral arrangements always arrive in perfect condition at the destination, thanks to the special boxes and bags used for delivery. At the same time, we want you to enjoy the freshness of our flowers for as long as possible, that's why we share all the secrets necessary for their care. And, because not only the gift is spectacular, but also its delivery, we invite you to watch the magical moment of unpacking a Maison D’Or bouquet.

Gift Card

Every time we deliver a bouquet, we deliver your emotions. If you like to pay attention to even the smallest details when giving a gift, you will be glad to know that at Maison D'Or, good thoughts reach the recipient in the form of a personalized greeting card with your message, in a sealed envelope of wax. Because beautiful gestures never go out of style.

Authentic floral artisans

In our florist, no arrangement escapes the well-trained eye and experienced hand of floral artists. We capture the beauty and delicacy of each flower, each leaf and each stem, giving your bouquet the perfect shape. We then dress it in premium packaging and deliver it as soon as possible, so that the craftsmanship of Maison D’Or artisans can be admired everywhere.

  • Description
  • Information
  • Reviews
Tortul La Foret Noire este deosebit, având un aspect rafinat și extravagant, este potrivit pentru o surpriză romantică, pentru o zi de naștere pentru o persoană apropiată dar și pentru petreceri mai extravagante. Are forma unui cozonăcel, fiind îmbrăcat în ciocolată, în părti este încadrat de doi biscuiți crocanți în formă dreptunghiulară. Deasupra este decorat cu o petală de ciocolată albă, care îi dă un plus de rafinament, biscuiți și zmeura pentru un plus de culoare. Aspectul este extravagant, iar gustul obținut din biscuit crocant, mousse ciocolată belgiană, zmeură, frișcă, petală de ciocolată cu lapte este special și foarte bun. Cu siguranță persoana care îl primește în dar de ziua ei este impresionată profund de modul în care arată, dar și de gustul extraordinar. Alte cadouri ce pot însoți tortul sunt florile, dacă aniversarea este a unei doamne sau domnișoare, pot fi sub diverse forme, buchete, cosuri, aranjamente florale sau cutii cu flori. O altă variantă sunt jucăriile de plus, potrivite pentru orice vârstă, întrucât amintesc de copilărie și de clipele ei frumoase. O sticlă de băutura a fost tot timpul apreciat astfel că o sticlă de vin sau una de șampanie ar fi o alegere potrivită. Pentru persoanele care iubesc dulcele se poate alege și o cutie cu praline, pentru a mai avea și o altă variantă de dulce. În floraria online Maison d'Or găsești o mulțime de modele de decorațiuni, aranjamente florale și buchete de flori. Alege-le pe cele potrivite și oferă cadouri remarcabile
Product Code MDCTR016
Flowers No
Product Type No
ADDITIONAL INFORMATION No
Colectie Premium No
Semnal Label No
Cutie Cadou No
Punga Cadou No
Perisabilitate Produs perisabil - nu se returnează

Write Your Own Review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Price/Quality