Valentine’s Day este una dintre cele mai asteptate zile in randul indragostitilor. Este momentul ideal pentru a-si declara dragostea si pentru a-si face mici surprize. Sau de ce nu, este cea mai buna ocazie pentru o cerere in casatorie sau chiar si pentru o cununie. Chiar daca iubirea nu are nevoie de o anumita zi pentru a fi sarbatorita, trebuie sa recunoasteti si voi ca toata atmosfera de pe 14 februarie este una foarte frumoasa. Pe strazi vedem domni cu buchete de flori, grabiti sa ajunga acasa ori la restaurantul unde se vor bucura de o cina romantica in compania persoanei iubitei, tineri emotionati tinandu-se de mana si care descopera fiorii primei iubiri, doamne si domnisoare care radiaza de fericire in timp ce au in brate flori si ursuleti de plus. 

 

Ce-i drept, noi am vrea sa vedem mai des persoane care nu se tem sa isi arate iubirea si care daruiesc persoanelor dragi flori sau mici atentii, chiar si fara motiv. Asa cum am spus, iubirea nu trebuie sarbatorita doar intr-o zi, ci in fiecare zi. 

 

Iar daca vrei sa ii arati jumatatii tale cat de mult o iubesti, atat de Valentine’s Day, dar si in celelalte zile, iti sugeram sa ii daruiesti flori cat de des posibil. Florile sunt simbolul universal al dragostei, asa ca nu au nevoie de un motiv anume pentru a fi daruite. Insa, daca esti in cautarea unor cadouri speciale de Valentine’s Day, iti sugeram sa alegi aranjamente florale ce sunt insotite si de mici… surprize. Ne referim la baloane in forma de inima, praline de ciocolata, ursuleti de plus, lichior de ciocolata ori sampanie, lumanari parfumate si lista continua. Suntem siguri ca un astfel de aranjament va fi exact ce ai nevoie pentru a-ti surprinde iubita ori sotia. Iar daca nu stii ce sa alegi, in continuare o sa iti prezentam cateva astfel de aranjamente cu flori de Valentine’s Day, pe care le poti comanda dintr-o florarie online! 

 

Trandafirii rosii si hortensiile reprezinta combinatia ideala pentru aceasta zi speciala. De aceea, iti sugeram sa alegi o Cutie Cu Minirosa, Lisianthus, Hortensie, Trandafiri Rosii, Bottega Gold Prosecco, Lumanare Parfumata Si Baloane In Forma De Inima. Suntem convinsi ca jumatatea ta va aprecia micile cadouri ce insotesc aranjamentul, la fel de cum va aprecia si florile! 

 

 

Daca vrei sa daruiesti un cadou clasic pentru aceasta zi, mergi la sigur si alege o Cutie Cu 9 Trandafiri Rosii, Praline Inima, Si Ursulet - Mini Valentine's Day. Consideram ca nu mai are nevoie de prea multe prezentari: trandafiri rosii pentru romantism, ursulet de plus pentru a fi pastrat ani de zile si praline in forma de inima pentru o nota dulce. 

 

 

Ultima recomadare din aceasta serie suntem convinsi ca va fi una ideala, mai ales daca de Valentine’s Day sarbatoresti alaturi de iubita sau sotie si un alt eveniment: Aranjamentul Floral Din Trandafiri, Crini, Hortensii-Colectia Desire, care contine si o sampanie Moet & Chandon Rose Imperial si un tort Chocolat savuros. 

 

 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste aranjamente florale ti-au placut mai mult si pe care il vei alege pentru Valentine’s Day!