Buna venit pe Maison D'or!

Lumânări de botez

Daca esti proaspat parinte sau daca ai onoarea de a boteza un copil, probabil ai pornit deja in cautarea celor mai bune lumanari pentru botez si a celorlate flori care vor fi necesare acelei zile. Spre deosebire de nunta, botezul este mult mai usor de organizat, insa si timpul este mult mai scurt, asa ca te sfatuim sa te organizezi foarte bine. 

Stim cat de important este botezul unui copil si mai ales, suntem constienti ca fara flori si fara lumanari pentru botez, nu se poate realiza acest eveniment. De aceea, venim in intampinarea ta cu o serie de lumanari pentru nasii de botez pe care speram sa le gasesti minunate. Pentru un eveniment atat de emotionant, consideram ca florile naturale sunt cele mai potrivite pentru a decora lumanarile. Poti comanda lumanari botez scurte, care sunt din ce in ce mai populare, sau clasicele lumanari lungi, in functie de preferintele tale. 

Iar ca sa iti fie mult mai usor, ne-am gandit la toate si iti oferim si livrare flori oriunde doresti, in ziua evenimentului. Astfel, nu va trebui sa iti faci griji in privinta transportului, iar lumanarile vor fi decorate cu flori proaspete si frumoase. Bineinteles ca ai mai multe avantaje de a comanda dintr-o florarie online, iar printre acestea se numara si faptul ca vei economisi timp si ca vei putea alege lumanari botez din confortul casei tale. Fie vorba intre noi, te poti razgandi de cateva ori inainte sa comanzi, iar aceasta este una dintre frumusetile shoppingului online.

12 Articol(e)

per pagina

Seteaza crescator

12 Articol(e)

per pagina

Seteaza crescator