Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Florarie online - Maison d’Or
13
Oct

Semnificația culorilor florilor de toamnă

Toamna este anotimpul privit ca o sursă de inspirație pentru artiști, scriitori și compozitori, este momentul ideal al melancoliei, dar și perioada în care se culeg roadele muncii de peste an.

Citeste mai mult
13
Oct

Florile potrivite pentru o nuntă de toamna

Toamna este un anotimp minunat și perfect pentru a te căsători. Florile toamnei, peisajele, luminile și temperaturile sunt cu totul speciale și contribuie la frumusețea fotografiilor și a momentelor.

Citeste mai mult
28
Sep

Flori care îți aduc norocul în casă

După cum știi deja, florile au o mulțime de semnificații și simboluri, așa că, odată cu trecerea timpului, popularitatea florilor a fost dată și de semnificațiile pe care le poartă. Printre cele mai căutate flori, indiferent de forma lor: buchete de flori, flori în cutii sau aranjamente florale, sunt și cele aducătoare de noroc.

Citeste mai mult
28
Sep

Trandafirul roșu criogenat- cadoul perfect pentru persoana iubită

Trandafirii criogenati reprezintă un mod simbolic ideal prin care îi poți declara persoanei de lângă  tine dragostea veșnică. Astfel, atunci când nu mai știi ce cadou să-i oferi iubitei sau soției tale, gama de trandafiri criogenati este soluția plină d emoție și simboluri pe care o ai tot timpul la îndemână.

Citeste mai mult
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5