Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Florarie online - Maison d’Or
16
May

Lucruri nestiute despre trandafirii criogenati

Stiai ca trandafirii fac parte din lista celor mai vechi specii de flori din lume? Adesea oferim trandafiri persoanelor dragi, insa stim atat de putine lucruri despre cum au aparut si ce semnifica fiecare culoare.

 

Citeste mai mult
16
May

Vrei sa faci o surpriza persoanei dragi? Comanda-i un aranjament floral online!

Vine ziua mamei sau a sotiei tale si vrei sa o surprinzi cu un gest romantic? Esti plecat din Bucuresti dar vrei ca femeia speciala din viata ta sa se bucure de o zi de nume fenomenala? Vrei ca o zi obisnuita sa se transforme in cea mai buna ocazie de a oferi flori? Toate aceste intrebari au un singur raspuns - Floraria online!

 

Citeste mai mult
16
May

Coroana funerara - ce trebuie sa stii despre acest omagiu?

Decesul unei persoane este o etapa grea in viata fiecaruia dintre noi. Cuvintele sunt de prisos, iar lacrimile curg siroaie pe obraji. Atunci cand oamenii raman fara cuvinte in fata mortii, multi prefera sa aduca diverse omagii persoanei decedate, printre care si coroane funerare.

 

Citeste mai mult
18
Apr

Buchete de flori de la Maison d'Or care semnifica dragostea

Întotdeauna un gest romantic valorează mult mai mult decât 1000 de cuvinte. Atunci când alegi să faci un cadou persoanei iubite, îți dorești să îi arăți dragostea, admirația, prețuirea și aprecierea pe care i-o porți. Florile sunt cele mai potrivite pentru a transmite emoții sincere și sentimente, demonstrandu-se în repetate rânduri că acestea pot schimba instat starea de spirit a unei persoane.

Citeste mai mult
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5