Blog

 1. Vrei sa oferi un buchet de cale? Descopera semnificatiile acestei flori regale

  Vrei sa oferi un buchet de cale? Descopera semnificatiile acestei flori regale

  Fara nicio indoiala, florile sunt capabile sa transmita emotii mai profunde decat am putea sa le reproducem verbal. Adesea sunt folosite pentru a felicita o persoana, pentru a-ti arata aprecierea, recunostinta si dragostea, ca un omagiu adus unei persoane decedate, dar si ca elemente de decor. Insa lista poate continua.

   

  Citeste mai departe »
 2. Buchetul de mireasa - lucruri de care sa tii cont pentru ziua cea mare

  Buchetul de mireasa - lucruri de care sa tii cont pentru ziua cea mare

  Ziua nuntii este cel mai important eveniment din viata oricarei femei. Rochia aleasa cu mare grija, dupa indelungi cautari, petrecerea in sine, buchetul de mireasa, toate acestea trebuie sa fie perfect puse la punct, astfel incat in ziua nuntii mirii sa nu aiba niciun motiv de ingrijorare. 

   

  Citeste mai departe »
 3. De ce sa oferi trandafiri si ce sentimente exprima fiecare culoare in parte?

  De ce sa oferi trandafiri si ce sentimente exprima fiecare culoare in parte?

  Cea mai sincera si mai frumoasa modalitate de a-ti exprima dragostea, aprecierea sau reconunostinta fata de o femeie speciala din viata ta, fie ea mama, sotie, prietena sau logodnica, este sa ii oferi un buchet de flori. Fiecare floare are propria-i semnificatie, dar gestul de a oferi flori este mult mai profund, fiind cea mai buna modalitate de a-ti exprima sentimente si ganduri.

   

  Citeste mai departe »
 4. Ai o relatie la distanta? Iata ce cadouri sunt perfecte pentru a-ti demonstra dragostea si aprecierea

  Ai o relatie la distanta? Iata ce cadouri sunt perfecte pentru a-ti demonstra dragostea si aprecierea

  In zilele noastre, cele mai multe relatii de dragoste au loc la distanta, din varii motive. Fie ca unul dintre parteneri a trebuit sa se mute din orasul natal, fie ca a trebuit sa plece in strainatate, flacara iubirii poate ramane aprinsa cu mici gesturi tandre, care sa ii arate persoanei iubite ca te gandesti la ea.

  Citeste mai departe »
 5. Ce simbolizeaza garoafa?

  Ce simbolizeaza garoafa?

  Fara indoiala, daca s-ar face un top al celor mai cunoscute flori, pe primul loc ar fi garoafa. Le regasim adesea in gradini, la florarii, in diferite aranjamente sau sub forma de corsaje, iar multa lume le apreciaza nu doar ca sunt ieftine, ci si pentru aspectul dantelat, culorile vii, bogate, parfumul discret si rezistenta in timp.

   

  Citeste mai departe »
 6. Lucruri nestiute despre trandafirii criogenati

  Lucruri nestiute despre trandafirii criogenati

  Stiai ca trandafirii fac parte din lista celor mai vechi specii de flori din lume? Adesea oferim trandafiri persoanelor dragi, insa stim atat de putine lucruri despre cum au aparut si ce semnifica fiecare culoare.

   

  Citeste mai departe »
 7. Vrei sa faci o surpriza persoanei dragi? Comanda-i un aranjament floral online!

  Vrei sa faci o surpriza persoanei dragi? Comanda-i un aranjament floral online!

  Vine ziua mamei sau a sotiei tale si vrei sa o surprinzi cu un gest romantic? Esti plecat din Bucuresti dar vrei ca femeia speciala din viata ta sa se bucure de o zi de nume fenomenala? Vrei ca o zi obisnuita sa se transforme in cea mai buna ocazie de a oferi flori? Toate aceste intrebari au un singur raspuns - Floraria online!

   

  Citeste mai departe »
 8. Coroana funerara - ce trebuie sa stii despre acest omagiu?

  Coroana funerara - ce trebuie sa stii despre acest omagiu?

  Decesul unei persoane este o etapa grea in viata fiecaruia dintre noi. Cuvintele sunt de prisos, iar lacrimile curg siroaie pe obraji. Atunci cand oamenii raman fara cuvinte in fata mortii, multi prefera sa aduca diverse omagii persoanei decedate, printre care si coroane funerare.

   

  Citeste mai departe »
 9. Buchete de flori de la Maison d'Or care semnifica dragostea

  Buchete de flori de la Maison d'Or care semnifica dragostea

  Întotdeauna un gest romantic valorează mult mai mult decât 1000 de cuvinte. Atunci când alegi să faci un cadou persoanei iubite, îți dorești să îi arăți dragostea, admirația, prețuirea și aprecierea pe care i-o porți. Florile sunt cele mai potrivite pentru a transmite emoții sincere și sentimente, demonstrandu-se în repetate rânduri că acestea pot schimba instat starea de spirit a unei persoane.

  Citeste mai departe »
 10. Liliacul - floarea de poveste a primăverii

  Liliacul - floarea de poveste a primăverii

  Liliacul este floarea care ne face să zâmbim timp de câteva săptămâni la rând primăvara, trezind emoții în suflet și amintiri tot mai dragi. Cu florile sale intens parfumate, liliacul reușește să ne surprindă toate simțurile și emoțiile. 

   

  Citeste mai departe »
Se încarca...