Ocazii

Fiecare ocazie speciala merita sa fie sarbatorita alaturi de flori. Ele sunt simbolul iubirii, ele ne insotesc

...

Fiecare ocazie speciala merita sa fie sarbatorita alaturi de flori. Ele sunt simbolul iubirii, ele ne insotesc din prima zi a vietii noastre si ne sunt alaturi in momentele importante. Sarbatoriti iubirea alegand trandafiri criogenati. Acestia o sa va aduca aminte de ocazia speciala pentru care au fost daruiti si vor fi alaturi de voi aproape trei decenii. 

 

Daruiti buchete de flori sau flori in cutii drept cadou pentru o aniversare, o zi de nastere sau o zi onomastica. Nu exista cadou mai frumos decat florile si de aceea este bine sa profitati de simbolistica si simplitatea lor. 

 

Daca nu aveti timp sa cumparati personal flori pentru ocazii speciale, apelati cu incredere la o florarie online. Astfel, veti putea darui fericire doar apasand cateva click-uri si confirmand o comanda. In ziua de astazi, este foarte simplu sa comanzi flori pentru ocazii si sa daruiesti emotii la orice ora din zi sau din noapte! 

 

Pentru fiecare ocazie, exista florile potrivite, iar persoanele dragi le vor aprecia!

 

1.669 RON
1.249 RON
519 RON
499 RON
389 RON
849 RON
319 RON
319 RON
2.329 RON
Pret special 359 RON Pret standard 399 RON
649 RON
329 RON
349 RON
649 RON
519 RON
519 RON
519 RON
349 RON
319 RON

Ocaziile speciale devin memorabile daca sunt sarbatorite alaturi de floraria Maison d’Or. Iti oferim flori pentru ziua de nastere pe care le poti oferi drept cadou tuturor celor care inainteaza prin viata, dar si flori pentru onomastica sarbatoritilor care isi celebreaza ziua numelui. De asemenea, de pe site-ul nostru vei putea comanda flori online dedicate oricarui eveniment special din viata ta si a persoanelor dragi inimii tale. Indiferent de numarul lor, florile reprezinta cadoul ideal in orice moment, iar o florarie online precum este Maison d’Or va crea buchete deosebite, destinate fiecaruia dintre aceste clipe pline de emotie. Daca esti cautarea celei mai frumoase colectii de flori pentru aniversari, vizualizeaza produsele noastre si selectioneaza-le pe cele care iti atrag privirea. Suntem tot timpul pregatiti sa iti oferim cadouri speciale pentru oameni speciali, carora vrei sa le urezi “La multi ani!” printr-un gest atat de nobil precum este oferirea unui buchet de flori. Comanda flori pentru ocazii de la Maison d’Or!

Se încarca...