Trandafiri in cutie

Fara indoiala, cele mai apreciate flori din lume sunt trandafirii. Asa ca nu rata nici o ocazie

...

Fara indoiala, cele mai apreciate flori din lume sunt trandafirii. Asa ca nu rata nici o ocazie pentru a darui persoanei iubite florile simbol al dragostei. Iti oferim cei mai frumosi trandafiri, atent selectionati si ingrijiti cu dragoste, asezati in cutii elegante, realizate din carton premium, pentru cea mai buna experienta. Pentru momentele cu adevarat speciale, alege trandafiri in cutie in forma de inima si iti garantam ca vor avea mare succes. Nu exista dar mai romantic decat astfel de flori in cutii. 


Comanda dintr-o florarie online si vei avea de ales intre trandafiri in cutie alba, neagra sau chiar si trandafiri in cutii acrilice. De asemenea, te vei bucura si de livrare flori in cel mai scurt timp de la comanda, astfel incat singura ta grija sa fie legata de momentele pretioase petrecute alaturi de aleasa inimii tale! Descopera selectia noastra de trandafiri in cutii si alege-ti acum preferii!

319 RON
329 RON
379 RON
569 RON
349 RON
429 RON
329 RON
329 RON
519 RON
649 RON
349 RON
349 RON
329 RON
329 RON
649 RON
329 RON
329 RON
519 RON
649 RON
519 RON
649 RON

Povestile de dragoste incep de obicei cu un trandafir. A ta cum a inceput? Trandafirii sunt simbolul dragostei, sunt florile unei iubiri nemuritoare, a promisiunii ca totul va fi bine si ca veti trece impreuna prin toate situatiile pe care vi le-a rezervat viata. De aceea, cand vrei sa ii aduci aminte persoanei iubite de promisiunile pe care vi le-ati facut, cand vrei sa o faci sa se simta speciala sau cand aveti o ocazie speciala de sarbatorit, alege intotdeauna trandafiri in cutie. Acestia sunt speciali nu doar datorita aspectului lor, dar si pentru ca sunt ambalati diferit, iar persoana iubita nu se va bucura doar de un cadou romantic, dar si de o decoratiune superba, care ii va bucura sufletul zile intregi. 


Cele mai frumoase flori in cutii le vei gasi intr-o florarie online si nu uita ca vei beneficia si de livrare flori in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii (in Bucuresti in maxim doua ore). In functie de ocazie, poti darui trandafiri in cutii in forma de inima, cutii cu trandafiri albe sau negre. De asemenea, culoarea trandafirilor conteaza foarte mult. Asa cum probabil stii deja, trandafirii rosii sunt simbolul iubirii mature, trandafirii galbeni simbolizeaza prietenia si optimismul, gingasii trandafiri roz semnifica dragostea curata, sentimentele de la inceputul unei relatii, iar trandafirii albi sunt ideali pentru a transmite sentimente pure. Este doar alegerea voastra ce fel de trandafiri in cutie vei alege, in functie de ceea ce vrei sa transmiti Oricum ar fi, suntem siguri ca persoana iubita se va bucura foarte mult!

Se încarca...