Flori in cutii

Alege minunatele cutii cu flori, cadouri elegante si sofisticate. Ideale pentru a surprinde o persoana draga, aceste

...

Alege minunatele cutii cu flori, cadouri elegante si sofisticate. Ideale pentru a surprinde o persoana draga, aceste cutii cu flori sunt create cu multa pasiune de echipa noastra de designeri floristi. Alege Maisondor, o florarie online de lux si profita de beneficiile pe care ti le punem la dispozitie! Comanda produsele favorite si iti oferim servicii profesionale de livrare flori prin curieri proprii!

350 RON
Pret special 395 RON Pret standard 439 RON
Pret special 329 RON Pret standard 359 RON
465 RON
319 RON
279 RON
389 RON
379 RON
1.229 RON
429 RON
299 RON
319 RON
329 RON
569 RON

Flori in cutii – Noi livram nu doar flori la cutie, ci buchete mari de fericire 

Este nevoie de mult efort pentru a gasi cadoul perfect. Un cadou ar trebui sa fie semnificativ. Sa expirme emotiile pe care doresti sa le transmiti intr-un sens simbolic. In casa noastra Maison d’Or cautam sa te ii surpindem pe toti invitatii nostri cu cele mai deosebite cadouri. Numeroasele noastre flori in cutii sunt cu un adevarat cadouri deosebite, indiferent de ocazie. In general, florile sunt un dar minunat. Un buchet aranjat cu deosebita atentie si precizie de floristii nostri poate exprima afectiune, sentimente greu de pus in cuvinte si, bineinteles, marcheaza un eveniment important. E bine sa renuntam la florile incredibil de frumoase invelite in celofan si legate cu o simpla panglica.

Prin proiectul Maison d’Or ne propunem sa aducem un omagiu oricarei flori la cutie, respectandu-i frumusetea, culoarea, mirosul

Noi reusim sa le combinam astfel incat sa starnim noi emotii in cumparatori si sarbatoritii acestora. Modul in care sunt ambalate florile constituie o arta aparte, in special prezentarea florilor in cutii decorative. Doar astfel reusim sa „imbuchetam” flori in cutie pastrand un aspect unic al acestora. Dovada este sentimentul ametitor pe care reusim sa il continem realizand cutii cu flori care indeplinesc prestanta acestora si implinesc sentimentul de buna stare al clientilor nostri. Toate acestea doar ca sa dublam bucuria pe care florile o pot aduce. Iar pentru ca fericirea este bucurie impartasita, noi livram nu doar flori la cutie, ci buchete de fericire. 

De ce sa alegi clientii nostri sa cumpere flori in cutii?

Daca esti invitat/a la o zi de nastere, o aniversarea sau o alta ocazie speciala, multitudinea noastra de flori in cutii te ajuta sa castigi un pariu sigur cu cel/cea sarbatorit/a. Florile sunt intotdeauna un cadou care poate surpinde prin eleganta si rafinament, iar floristii nostri realizeaza cutii cu flori impresionante. 

Stim ca florile atrag nu doar albine, ci si sentimente imediate de fericire. Zambetele celor care primesc flori descopera complet incantarea si recunostinta acestora. De exemplu, poti alege sa livrezi flori la cutie la locul in care cineva lucreaza sau unde cineva merge la scoala. Sa te simti special/a intr-o zi obisnuita, asta e un lucru care poate inspira si pe „martorii” frumosului eveniment. 

 

Se încarca...