Jumatatea lunii august este marcata de o sarbatoare foarte importanta pentru crestini: Sfanta Maria Mare. In aceasta zi, peste doua milioane de romani isi sarbatoresc onomastica si cu siguranta cunosti si tu pe cineva cu numele de Maria, Marian si derivatele lor. In cazul in care nu stii ce sa daruiesti unei doamne sau domnisoare in aceasta zi speciala, iti vom prezenta in continuare cateva buchete de flori de vara ideale pentru aceasta ocazie. Buchetele sunt insotite de felicitari cadou si sunt ambalate in cutii de transport elegante, astfel nimeni nu va sti ce se afla inauntru. 



  1. Buchet De Flori Cu Minirosa Roz, Hortensie Si Trandafiri:  buchetele vesele sunt cele mai potrivite pentru zilele onomastice, iar acesta nu face exceptie. Este format din 1 hortensie roz, 2 trandafiri, 3 antirrhinum, 2 waxflower, 2 minirosa si este impachetat intr-o hartie speciala, cu o culoare deosebita: roz pudrat. Sa mai mentionam si panglica satinata ce decoreaza frumos buchetul? In ceea ce priveste florile componente, hortensiile roz sunt simbolul casatoriei si al iubirii romantice, asa ca acest buchet este ideal pentru sotia ta. 

 

  1. Buchet Cu Hortensii, Bujori Si Germini: este un buchet ,,delicios”, cu un parfum deosebit si care poate multumi chiar si cele mai pretentioase persoane. In componenta sa intra urmatoarele flori: 15 bujori corai, 5 alstroemeria, 5 lepidium, 5 gerbera, 3 hortensii. Datorita culorii si semnificatiei florilor, acest buchet poate fi daruit cu succes persoanei iubite. Despre hortensia roz ti-am spus deja ca este simbolul casniciei, iar bujorii corai au aceeasi semnificatie ca si trandafirii rosii. Buchetul este completat de o panglica satinata superba, in nuante de roz si grena. 

 

  1. Buchet De Flori 9 Matthiola Crem: desi florile de Matthiola nu sunt atat de populare ca trandafirii sau bujorii, acestea merita toata atentia noastra. Sunt delicate, exprima prospetime si eleganta si se potrivesc in orice imprejurare. Poti darui acest buchet superb oricui iti doresti, deoarece florile au o culoare ,,neutra” din punct de vedere al simbolisticii. Florile crem simbolizeaza calmul, bucuria si seninatatea. Se potrivesc de minune cu ambalajul din hartie galben aprins si cu panglica satinata de culoare crem. 

  1. Buchet 45 Bujori: probabil bujorii nu mai au nevoie de prezentare, deoarece sunt cele mai frumoase flori ale verii. Acest buchet il poti darui cu incredere oricarei persoane importante din viata ta: iubita, sotia, mama, bunica, fiica. Este un buchet deosebit de frumos si nu doar datorita florilor, ci si modului in care acestea au fost ambalate si asezate. Daca iti doresti un buchet elegant in adevaratul sens al cuvantului, acesta este cel mai potrivit pentru tine. 

  1. Buchet Trandafiri "Wild Thoughts": am lasat la final buchetul cel mai potrivit pentru persoana care ti-a furat inima. Stii doar ca trandafirii rosii sunt simbolul iubirii, asa ca nu vrem sa mai insistam pe simbolistica lor. Acest buchet va trezi emotii datorita frumusetii si semnificatiei lui. Daruieste-l cu incredere si nu vei regreta! 

In incheiere, am vrea sa stim care este buchetul care ti-a atras cel mai mult atenti dintre cele prezentate mai sus!