Buchete de flori de la Maison d'Or care semnifica dragostea

Întotdeauna un gest romantic valorează mult mai mult decât 1000 de cuvinte. Atunci când alegi să faci un cadou persoanei iubite, îți dorești să îi arăți dragostea, admirația, prețuirea și aprecierea pe care i-o porți. Florile sunt cele mai potrivite pentru a transmite emoții sincere și sentimente, demonstrandu-se în repetate rânduri că acestea pot schimba instat starea de spirit a unei persoane. 

Chiar dacă romantismul nu este atuul tău, floraria Maison d Or este aici pentru a-ți oferi câteva sfaturi și recomandări care te vor ajuta să faci cadouri potrivite jumătății tale. Odată cu trecerea timpului, florile au căpătat nenumărate simboluri, astfel că există anumite tipuri de flori care pot avea o încărcătură emoțională puternică. Află din acest articol cum poți realiza buchete de flori care să semnifice dragostea. 

Trandafirii

Femeile sunt îndrăgostite de trandafiri, indiferent de culoarea lor. Aceste flori elegante, care au un parfum delicat, au cucerit inima femeilor încă din cele mai vechi timpuri, indiferent de ocazie. Astfel, odată cu trecerea timpului, trandafirul a devenit un simbol universal al iubirii. Paleta cromatică a acestora este cât se poate de variată, iar fiecare dintre culori poartă un anumit mesaj. 

  • Trandafirul roșu reprezintă dragostea absolută și pasiunea. 

  • Trandafirul mov denotă dragostea la prima vedere.

  • Trandafirul roz semnifica apreciera.

În ultimii ani, bărbații au făcut un obicei din a le dărui femeilor iubite trandafiri criogenati care sunt un simbol al dragostei nemuritoare.

Lalelele

Lalelele au o povestea foarte interesantă și, odată cu trecerea timpului au devenit un simbol cert al dragostei. În epoca victoriană, fiecare declarație de dragoste era însoțită de un buchet de lalele roșii deoarece acestea semnifica iubirea perfectă și dragostea nemuritoare. Dacă te afli într-o relație la început de drum, alege un buchet de lalele multicolore, iar pentru o nuntă sau o cununie alege un buchet din lalele catifelate. 

Bujorii

Bujorii sunt asociați cu dragostea matură. Aceste flori extraordinare sunt adorate de femeile din întreagă lume întrucât semnifica iubirea adevărată. În mitologia greacă există o povestea care susține că Apollo transforma nimfele în bujori, ca dovadă a iubirii față de Afrodita, zeița dragostei. Astăzi, bujorii sunt adorati pentru aspectul lor delicat și elegant, o emblemă a frumuseții feminine. 

Intră pe site și alege buchete de flori formate din florile iubirii și fă o surpriza femeii speciale din viața ta. Noi garantăm succesul ei.