Luna noiembrie soseste cu o noua sarbatoare crestina si, deci, cu un motiv in plus sa oferi cadouri deosebite celor dragi tie. In fiecare an, pe 8 noiembrie, mai bine de 1,3 milioane de romani isi celebreaza ziua numelui, cu ocazia zilei de Sf. Mihail si Gavriil. Un moment atat de special precum este aniversarea onomastica se sarbatoreste alaturi de persoanele apropiate. asadar, daca te pregatesti de petrecere, trebuie sa stii care sunt cele mai potrivite cadouri pentru sarbatoritii acestei zile.

Traditii si obiceiuri de Sfintii Mihail si Gavriil

Fiind o sarbatoare crestina de o importanta aparte, Sfintii Mihail si Gavriil se celebreaza in toate zonele tarii, pastrandu-se traditii foarte interesante mai ales in zonele rurale. De exemplu, cu ocazia acestei zile se obisnuieste ca finii sa isi viziteze nasii, oferindu-le in dar colaci proaspeti. Combinand vechile cutume cu cele mai recente trenduri in materie de cadouri, noi iti propunem sa alegi si un cadou floral pentru nasi. In colectia noastra vei regasi atat buchete de flori, cat si aranjamente florale, cutii cu flori si trandafiri criogenati, deci vei gasi cu siguranta ceva potrivit pentru aceasta ocazie.

Daca nu ai posibilitatea de a-ti vizita nasii de Sf. Mihail si Gavriil, noi te putem ajuta sa le exprimi pretuirea si recunostinta ta, prin servicii de livrare flori.

Facilitati exclusive oferite de Maison d’Or pentru aniversari memorabile

Stim cat de important este ca aniversarile si in general momentele petrecute alaturi de prieteni si de familie sa fie celebrate intr-o maniera cat mai placuta. Acesta este si unul dintre motivele pentru care am creat o multime de facilitati, menite sa creeze evenimente memorabile. In primul rand, iti oferim o colectie dedicata de buchete si de aranjamente florale pentru zilele onomastice, tocmai pentru ca diversitatea iti va oferi o mai mare libertate de a alege un cadou perfect.

Mai apoi, trebuie sa stii ca fiecare cadou este insotit de o felicitare cadou, pe care o putem personaliza cu mesajul pe care doresti sa il transmiti personei careia i se adreseaza darul.

In plus, inainte de livrare, vei primi poza reala a produsului comandat, pentru a ne asigura ca toate detaliile sunt exact asa cum ti-ai dorit sa fie. Pe langa toate acestea, iti garantam prospetimea si siguranta produselor pe care ti le livram deoarece le trimitem prin intermediul curierilor proprii, care vor avea grija ca florile sa fie transportate in conditii optime pana la adresa de destinatie.

Asadar, suntem tot timpul pregatiti cu cele mai frumoase aranjamente si cu servicii impecabile, totul pentru a-ti oferi experiente memorabile si unice.

Pentru anul acesta, am imbogatit colectia noastra de flori pentru onomastica cu o multime de buchete si de aranjamente care au la baza concepte de design inedit, creionate de catre designerii nostri specilizati. Comanda acum produsele tale preferate pentru aniversatii zilei de Sfintii Mihail si Gavriil! Ureaza la multi ani sarbatoritilor prin cadourile florale Maison d’Or!