Noaptea Sfantului Andrei, este considerata o noapte magica in care lumile se intrepatrund si au loc fenomene ciudate, ceea ce trebuie sa faci este sa te protejezi de spiritele rele. In noaptea dintre 29-30 noiembrie iti poti afla ursitul, exista mai multe traditii , aceasta noapte este perfecta pentru ritualurile de dragoste. Un lucru important pe care trebuie sa il faci de Sfantul Andrei este sa daruiesti. Gandeste-te la cei ce poarta numele de Andrei/Andreea si ofera-le un gand bun sau un buchet de flori.

Ofera flori de sezon

Crizanteme, Gerbera, Ciclamen, Erica sau Iasomia de iarna ? Cu siguranta sunt plantele care sunt cele mai populare in aceasta perioada si pe care iti recomand sa le alegi pentru buchetele colorate de toamna / iarna, dar exista multe specii si nenumarate soiuri si hibrizi care sa fie apreciati in cele mai frumoase nuante ale acestora, chiar si pe vreme rece. Natura, chiar si atunci cand temperaturile scazute incep sa faca dintii sa tremure, reusesc intotdeauna sa umple si sa puna in valoare peisajul cu specii de o frumusete incredibila.

 Daruieste in functie de personalitate.

Cei cu numele Andrei/Andreea au o personalitate complexa care va resimti toata viata doua forte interioare: o forta masculina, activa, autoritara, care isi doreste independenta si are tendinta sa ii domine pe ceilalti si o forta feminina, timida, sensibila, dependenta si pasionala, care vrea sa fie protejata si apreciata. De aceea, fetele si baietii cu numele Andrei/Andreea sunt persoane increzatoare, carismatice, energice si pasionale. Asadar, o alegere ideala pentru ea este un buchet floral, cu flori de sezon care sa ii ofere inspiratia necesara atunci cand le are prin preajma. Într-o florarie online bucuresti gasesti aranjamente speciale pentru aceasta zi minunata, cu flori de sezon, colorate si parfumate si anume: crizantemele de diferite culori si forme, violete, daliile, gerbere.

Crizantema este regina lunii noiembrie

Este considerata semn al compasiunii, prieteniei si iubirii secrete. Culorile crizantemelor diverse, de la alb, galben deschis, auriu sau un galben tomnatic cu nuante de bej sau maro, rosii, liliachiu sau mov inchis  sunt florile clasice pentru anotimpul ce precede iarna. Culorile lor vesele si forma ca de margarete sau rotunda, numite si crizanteme cap de papusa sunt bune plante de gradina, usor de crescut, nepretentioase , rezista pana la venirea gerului  in gradina sau pot fi aduse in vaze, in locuinte, ca si flori taiate,  foarte rezistente.

Sfantul Andrei este sarbatorit in fiecare an pe data de 30 noiembrie, iar conform statisticilor din tara noastra, peste 800000 de persoane isi serbeaza onomastica, asadar un buchet de crizanteme, gerbere si frunze de toamna te va ajuta sa inseninezi ziua fetelor ce poarta numele de Andreea, cat despre barbati, nici ei nu trebuie neglijati, un aranjament cu trandafiri rosii ca focul si o sticla de vin bine aleasa sigur il va uimii si fericii. Daruieste si te vei umple si tu de energie pozitiva, bucurie si liniste si le-o vei transmite si lor!