Florile sunt considerate cadoul ideal pentru orice femeie. Sunt potrivite pentru orice ocazie și, în unele cazuri sunt esențiale, mai ales când vine vorba de sărbătorirea unui eveniment important. Despre femeia din zodia scorpion se spune că este femeia fatală a zodiacului, directă, calculată, sigură pe ea, te cucerește iremediabil și numai o poți scoate din minte. Gusturile și preferințele unei femei pot să difere de la o persoană la alta, așadar ar trebuii să ți cont și de personalitatea fiecărei zodii în parte.

Femeia scorpion este misterioasă și pasională

Florile reprezentative pentru acești nativi din zodia scorpion sunt bujorii și crizantemele. Iar de ai vrea să dai în dar o plantă, cactusul e cea mai potrivită plantă pentru cineva nascut în zodia scorpion. Dacă iei în calcul și culorile reprezentative ale scorpionilor, adică roșul și violetul, portocaliu sau galben, alegerea devine și mai ușoară. Bujorii aduc noroc și bogăție în casă, în ton cu personalitatea puternică a scorpionilor, loiali, hotărâți, perseverenți și curajoși .

Cactusul

Plantă potrivită este cactusul, un simbol al rezistenței la obstacole și dificultăți, oricât de grele ar fi, caracteristică potrivită celor din această zodie. Cactuși se udă extrem de puțin în acord cu necesitățile particulare ale speciei, cu volumul ghiveciului, structura substratului și condițiile meteo. Cei mai mulți cactuși înfloresc din luna mai până în lunile iulie-august. La sfârșit de primăvară, au nevoie de soare cel puțin 4 ore în fiecare dimineață pentru a se formă mugurii florali. De aceea, ghivecele cu cactuși trebuie găzduite la o fereastră orientată spre soare sau într-un balcon bine aerisit și luminos. Cactusul este reprezentativ zodiei scorpion, par flori complicate, la fel că scorpionii. O florarie online te poate ajută în această misiune complicată de a mulțumii o femeie scorpion.

Crizantemele sau regina florilor de toamna

Aceste flori cu mai multe rânduri de petale, sugerează faptul că un scorpion este greu de citit, având întotdeauna un element de surpriză care îl face imprevizibil. Ești o persoană plină de surprize și, dacă cineva crede că te cunoaște, ai grijă să-i arăți că nu știe aproape nimic despre ține. Îți place onestitatea şi claritatea în orice lucru, iar atunci când apare o situație neprevăzută sau complicată, ești persoană potrivită pentru a „calma apele”. Ești concentrată și iei mereu în serios emoțiile tale și ale celor din jur, dar ești și foarte intuitivă și extrem de perspicace.

Intuitivă, pasională, misteriosa și inteligență,femeia din zodia Scorpion este cunoscută drept nativă cu cea mai intensă personalitate. Pune multă pasiune în tot ceea ce face, iar asta îi asigura de cele mai multe ori succesul. Tenacitatea și voință să sunt imense, iar credințele de asemenea. Cu toate acestea, Scorpionii sunt foarte sensibili și implicați din punct de vedere emoțional. Florile caracteristice femeii scorpion sunt cele care vorbesc despre pasiune și putere, în același timp, femeile Scorpion sunt foarte independente și țin la spațiul lor personal astfel încât un pretendent prea insistent nu va face altceva decât să le primească dezaprobarea și să scoată la iveală latura înțepătoare.