Florile sunt mesagerii emotiilor sincere, a sentimentelor care nu pot fi descrise in cuvinte si a frumusetii absolute. Acestea reusesc sa impresioneze orice persoana inca de la primul contact. Daruitul florilor este un lucru care s-a pastrat de sute de ani pentru ca reprezinta o dovada de iubire vis-a-vis de oamenii dragi din viata noastra.

Dupa cum stii deja fiecare floare transmite cate un mesaj, iar in funcție de evenimentul la care trebuie sa mergi, alegi si florile.

Pentru a transmite mesajele potrivite, iata ce flori sa cumperi pentru fiecare eveniment important.

Zilele de nastere si onomastice

Ziua de nastere sau onomastica este o sarbatoare importanta din viata fiecaruia, asadar si o ocazie perfecta pentru a ne arata iubirea, recunostinta, aprecierea, respectul si multumirea. Atunci cand trebuie sa daruiesti flori cu ocazia acestui eveniment incearca mai intai sa afli care sunt preferatele persoanei respective, culorile care o atrag si parfumurile pe care le indrageste. Daca nu ai cum sa faci asta, alege sa-i daruiesti flori de sezon.

Botezul

Botezul este un eveniment foarte meticulos care are nevoie de multa atentie la detalii pentru a fi perfect. Daca mergi la botezul unui copil evita florile cu miros puternic pentru ca pot deranja bebelusul. Pentru a fi in ton cu sărbătoarea iti recomandam sa alegi flori albe de crini, trandafiri, frezii, panselute, etc. De asemenea, poti personaliza buchetul in funcție de sexul bebelusului, astfel ca pentru un baietel poti alege un buchet de flori in nuante de alb si albastru sau alb si verde, iar pentru fetite poti alege flori in nuante de alb si rosu sau alb si roz. De asemenea, poti imbogati buchetul sau aranjamentul floral cu accesorii din tulle, dantela sau chiar jucarii in miniatura.

Nuntile si cununiile civile

Logodna, nunta sau cununia civila sunt evenimente foarte importante din viata unui om, care simbolizeaza dragoste, eleganta si rafinament. Asadar, pentru un astfel de eveniment poti alege un buchet de crini, care simbolizeaza rafinament si eleganta, orhidee, care sunt flori nobile sau trandafiri, florile iubiri. De asemenea, daca mireasa este prietena ta buna o poti surprinde in ziua nuntii cu un buchet din florile ei preferate.

Flori pentru o persoana bolnavă

Studiile au aratat ca florile aduc beneficii majore asupra starii de sanatate.Un buchet de flori daruit unei persoane care nu se simte bine, ii va aduce instat zambetul pe buze si ii va oferi o doza de optimism. In plus, cum poti sa transmiti ”însănătoșire grabnică” intr-un mod mai frumos? Alege un buchet de flori viu colorat si cu parfum placut.

Daca ti-am dat idei si tocmai te pregatesti sa mergi la un eveniemnt de acest gen, intra pe florarie online Bucuresti si comanda-ti toate florile de care ai nevoie.