Se spune ca dragostea nu tine cont de lucrurile materiale. Si noi suntem de acord cu aceasta afirmatie, pentru ca doi oameni care se iubesc isi vor demonstra sentimentele cu fapte. Insa, la ocazii speciale, sunt potrivite cadourile simbolice. Acele cadouri care sa fie pastrate si in timp, sa aduca aminte de momentele in care au fost daruite. Iar din aceasta categorie fac parte si trandafirii criogenati. 

 

Pentru ca acestia rezista aproape trei decenii, veti avea suficient timp in care sa va bucurati de ei si in care sa va emotionati de fiecare data cand ii vedeti. Trandaifirii criogenati pot fi daruiti si cu ocazia unui eveniment important, cum ar fi o logodna, o nunta, o veste foarte buna, nasterea unui copil, botezul sau, aniversarea casatoriei sau cu ocazia unei reusite profesionale. Iar daca nu stiti ce fel de trandafiri criogenati s-ar potrivi fiecarei ocazii, in continuare v-am pregatit cateva exemple!

 

Nasterea sau botezul unui copil sunt evenimente emotionante, caracterizate de dragoste pura si de cele mai frumoase trairi. De aceea, va recomandam sa daruiti un Trandafir criogenat in forma de inima cu ocazia nasterii sau botezului unui copil. In felul acesta, o sa va exprimati sentimentele, dragostea curata si o sa ii urati mult succes in noua viata. Trandafirii albi sunt si simbolul unui nou inceput, iar aceste doua evenimente se potrivesc perfect semnificatiei acestuia. 

 



Unii dintre cei mai delicati trandafiri sunt cei roz. Ei sunt ideali pentru a fi daruiti chiar si copiilor, daca vreti sa le oferiti un cadou din suflet, pentru o ocazie speciala, care sa le reaminteasca mereu de voi. Asa ca recomandarea noastra este acest superb Aranjament cu 3 trandafiri criogenati roz, asezati sub cupola de sticla. 

 

 

Cui nu ii plac cadourile inedite? Daca vreti sa va surprindeti jumatatea, va recomandam acest superb Trandafir Criogenat Auriu. Este un trandafir special, avand in vedere ca in natura nu exista culoarea aceasta si cu siguranta merita toata atentia voastra. Il puteti darui cu ocazia unei reusite profesionale de exemplu, sa aminteasca si peste ani de succesul profesional din perioada aceasta. 




O semnificatie aparte au si trandafirii mov. In natura, acestia sunt intalniti mai rar si asa se intampla si in urma cu sute de ani, cand doar nobilii avea acces la aceste superbe flori. De aceea, au fost si vor ramane intotdeauna asociate cu regalitatea si cu dragostea la prima vedere. De ce? Pentru ca este suficient sa priviti un astfel de trandafir o singura data si o sa va fure inima! Asa ca il puteti oferi unei persoane care v-a facut sa va indragostiti iremediabil, la prima vedere. 

 

Nu puteam sa nu va recomandam si un trandafir criogenat rosu. Insa nu orice fel de trandafir, ci unul special, in forma de inima. Trandafirii rosii sunt mesagerii dragostei, iar daca ii daruiti jumatatii voastre unul in forma de inima, o veti impresiona. Pe noi ne-a cucerit din prima clipa si o sa il apreciem mult timp de acum inainte! 

 

Care dintre acesti trandafiri v-au placut cel mai mult? Pe care i-ati darui persoanelor dragi si de ce?