După cum știi deja, florile au o mulțime de semnificații și simboluri, așa că, odată cu trecerea timpului, popularitatea florilor a fost dată și de semnificațiile pe care le poartă. Printre cele mai căutate flori, indiferent de forma lor: buchete de flori, flori în cutii sau aranjamente florale, sunt și cele aducătoare de noroc. Fie că alegi să le dăruiești celor dragi în momentele importante din viața lor, precum cununia, nunta, botezul sau aniversările sau fie că vrei să te bucuri de energia lor pozitivă, ele au fost mereu în topul preferințelor iubitorilor de frumos.

Astfel, dacă și tu te afli în căutarea unor flori aducătoare de noroc citește acest articol până la final și vino la Maison d'Or, locul în care le vei găsi.

Bujorii

Datorită aspectului lui bogat, al coloritului divers și al parfumului intens, bujorii sunt flori care simbolizeaza norocul, dragostea și prosperitatea. Totodată, bujorii sunt flori asociate și cu feminitatea, inocența, farmecul, pacea, prietenia și frumusețea. Tocmai din acest motiv, bujorii sunt adesea nelipsiti din buchetul de mireasă, fiind considerat un talisman al tinerilor căsătoriți.

Floarea soarelui

Floarea soarelui este un simbol al energiei solare, un tip de energie foarte puternic, de altfel. Adepții artei feng shui consideră floarea soarelui ca fiind un soare în miniatură, pe care orice om îl poate aduce la el în casă. De asemenea, în cultura chinezească, floarea soarelui este considerată a fi aducătoare de noroc și fericire eternă.

Pentru că are puterea de a te binedispune cu aspectul ei, floarea soarelui trebuie așezată în partea sudică a locuinței sau a biroului, favorizând și ascensiunea în carieră.

Orhideele

Orhideele sunt flori exotice și elegante, asociate cu fertilitatea, bogăția, norocul și luxul. De asemenea, se consideră că orhideele sporește succesul în carieră. De asemenea, orhideele sunt unul dintre cele mai răspândite cadouri pentru prieteni și familie, iar ținând cont de simbolistica ei, concluzionăm că nu există un cadou mai potrivit.

Pentru birou îți recomandăm o orhidee de culoare mov pentru că va spori progresul, creativitatea și armonia.

Crizantemele

Crizantemele sunt flori care emit valuri puternice de energie pozitivă și atrag norocul indiferent de locul în care se află. În Orient, crizantemele sunt extrem de prețuite datorită calităților și a simbolisticii, astfel că este recomandat ca amplasarea lor să fie atât în interiorul casei, cât și în grădină.

Crizantemele sunt și un  simbol al longevității, armoniei, liniștei și creativității.

Dacă vrei să atragi și tu norocul, dar să-ți și îmbunătățești estetica casei sau a biroului tău, alege flori speciale, precum cele despre care ți-am vorbit mai sus.