Vrei sa faci o surpriza persoanei dragi? Comanda-i un aranjament floral online!

Vine ziua mamei sau a sotiei tale si vrei sa o surprinzi cu un gest romantic? Esti plecat din Bucuresti dar vrei ca femeia speciala din viata ta sa se bucure de o zi de nume fenomenala? Vrei ca o zi obisnuita sa se transforme in cea mai buna ocazie de a oferi flori? Toate aceste intrebari au un singur raspuns - Floraria online!

Florile sunt capabile sa transmita emotii si sentimente de al caror curaj ducem lipsa noi, oamenii. Fie ca vrei sa iti manifesti dragostea, vrei sa iti ceri scuze pentru o situatie sau, pur si simplu, femeia speciala din viata ta merita un aranjament floral maiestuos, cea mai buna optiune este sa alegi o florarie online pentru ca buchetul sa ajunga direct la destinatar.

Gasesti o multitudine de flori, pentru fiecare ocazie!

De cele mai multe ori oferim flori doar cu anumite ocazii, insa ar trebui sa facem din asta un obicei. Florile primite in dar inveselesc ziua oricarei femei, mai ales ca sortimentele alese de tine sunt preferatele ei.

 

De cele mai multe ori, barbatii comanda flori online cu urmatoarele ocazii:

  • Ziua Indragostitilor -  in aceasta zi este mare bataie in florariile fizice, iar daca te trezesti tarziu s-ar putea sa nu mai gasesti niciun buchet de flori. Cand optezi pentru o florarie online ai o multitudine de optiuni, indiferent de ora la care ai dat comanda de un buchet. In aceasta zi speciala cel mai bine transmite sentimentul de dragoste unul sau mai multi trandafiri rosii ca focul. 

  • Ziua Mamei - mama este o persoana cu adevarat speciala, deci buchetul de flori ales trebuie sa exprime cat mai bine sentimentele de apreciere, recunostinta si iubire. In acest caz poti opta pentru mai multe sortimente de flori, precum garoafe, crizanteme, trandafiri, margarete sau crini imperiali.

  • Aniversarea casatoriei - este un moment special in viata de cuplu, deci nici sa nu uiti de aceasta zi! Poti opta intre margarete, bujori, trandafiri sau orhidee, meticulos aranjate intr-o cutie eleganta. Sau daca vrei sa ii demonstrezi ca dragostea ta trece testul timpului, o buna optiune sunt trandafirii criogenati.

  • Zile de nastere - cu aceasta ocazie gandeste-te care sunt florile preferate ale destinatarei si ofera-i un buchet pe masura, cu un biletel cu mesaj de apreciere si dragoste.

8 motive sa cumperi flori de la o florarie online

Daca vei face prima ta comanda online este foarte posibil sa simti emotii si sa iti faci foarte multe scenarii legate de ce ar putea merge rau. La un moment dat te vei simti coplesit si vei vrea sa mergi la floraria din colt sa cumperi chiar tu un buchet pentru persoana draga. 

Daca nu ai gasit unul pe masura sentimentelor tale iti oferim 8 motive pentru care cea mai buna alegere este o florarie online:

Ai la dispozitie o gama variata de buchete si aranjamente florale

Ai privit circumspect buchetele de la floraria in colt de strada si niciunul nu ti-a facut cu ochiul? Ei bine, solutia este floraria online! Aici vei gasi o multime de modele, cu flori care mai de care mai exotice, din care sa alegi. Iar daca nici asa nu ai gasit buchetul perfect, stai fara grija! Nu trebuie decat sa suni la florarie si sa spui ce te intereseaza, iar artistul florist va face totul ca visul tau sa devina realitate.

Poti plasa comanda oricand si de oriunde

Un alt avantaj al florariilor online este ca nu esti presat de ora de inchidere sau chiar ziua din saptamana. Trebuie doar sa intri pe site, sa alegi modelul care iti face cu ochiul, iar din 3 click-uri poti plasa comanda, chiar din confortul casei tale sau de la birou. Asa vei castiga timp!

Livrare la adresa

De asemenea, o florarie online iti ofera si posibilitatea de a livra, la adresa dorita, florile pe care le-ai comandat. Orice buchet de flori este adus de curierii florariei, care se asigura ca acesta va ajunge in perfecta stare.

Tu decizi ora si ziua livrarii

Cand vrei sa faci o surpriza trebuie sa fii foarte atent la detalii. De aceea, orice florarie online care isi respecta clientii vor avea grija ca buchetul sau aranjamentul floral sa fie trimis exact la ora si in ziua stabilita.

Poti alege metoda de plata

Poti opta pentru plata la livrare sau, daca vrei sa faci o surpriza, pentru plata cu cardul. Stai fara grija, banii tai sunt in siguranta. Florariile online au plata securizata, ceea ce atrage un numar tot mai mare de clienti.