Persoana iubita merita toata atentia si toata dragostea ta, iar modalitatile si ocaziile in care poti sa ii transmiti prin gesturi aceste sentimente sunt nenumarate. Desi am putea sa iti oferim foarte multe idei de cadouri pentru iubita ta, am ales-o pe cea mai inspirata dintre ele: ofera-i flori! Oricand, oricum si oricat de multe! Chiar daca iubita ta nu este cea mai romantica femeie, te asiguram ca florile iti ofera posibilitati nelimitate de a fi prezentate ca un cadou special.

 

Idei de cadouri romantice pentru iubita

Daca ai o iubita romantica, esti norocos! Ai posibilitati nelimitate in alegerea cadourilor perfecte pentru ea, indiferent de ocazie, pentru ca, mai mult decat sigur ca adora florile. Cu toate ca romantismul sau este usor de cucerit cu ajutorul oricarei flori, nu uita care dintre ele este cea care simbolizeaza iubirea patimasa. Vorbim, bineinteles, despre clasicii trandafiri, declarate florile dragostei intense. Asadar, daca esti in cautare de idei de cadouri romantice pentru iubita, iata ce ai putea sa alegi:

 

1. Buchet format din 101 trandafiri






2. Inima din trandafiri


Cadouri amuzante pentru iubita ta

O fire copilaroasa va aprecia intotdeauna cadourile amuzante. In cazul in care cauti cadouri amuzante pentru iubita ta, te invitam sa descoperi colectia noastra de cadouri, care pot accesoriza orice buchet sau aranjament floral ales. Propunerea pe care ti-o prezentam consta in alegerea unui ursulet de plus, care sa insoteasca florile ei preferate. De asemenea, poti alege si un dar mai special: o rama cu flori!

 

1. Aranjament floral pe rama gri

 

2. Ursulet de plus pentru accesorizare cadoului floral


 

Cadouri practice pentru iubita

Chiar si o femeie cu o personalitate pragmatica poate fi cucerita alegand florile potrivite. De departe cele mai potrivite cadouri practice pentru iubita constau in cutiile cu flori, care pot fi pastrate chiar si drept accesorii de decor pentru casa. Vrei sa iti spunem un secret? Opteaza pentru trandafiri nemuritori in cutii acrilice, sau pentru flori proaspete in cutii in forme speciale! Inspira-te din imaginile de mai jos si alege produsul preferat din colectia noastra!




1. Cutie in forma de inima cu trandafiri


 

2. Cutie acrilica cu trandafiri roz


Idei de cadouri inedite pentru iubita

Ai o iubita sofisticata, cu un gust aparte pentru tot ceea ce este deosebit? Atunci ai nevoie de o mana de ajutor, pentru ca misiunea ta de a gasi un dar pe care ea sa-l aprecieze poate fi destul de dificila. Cele mai bune idei de cadouri inedite pentru iubita se regasesc in colectia noastra, sub forma unor aranjamente florale cu totul si cu totul speciale. Iata care sunt propunerile noastre:

 

1. Cadou de lux - Colectia Desire




2. Trandafir criogenat in cupola


 

Ca un mic pont de la maestrii florali Maison d’Or, care daruiesc fericire prin aranajamentele pe care le realizeaza, ai putea sa iei in calcul sa apelezi la beneficiile serviciului nostru de livrare flori la domiciliu. Daca iubita ta adora tot ceea ce este diferit, cu siguranta ca se va bucura sa primeasca un dar prin curier!

Cadouri personalizate pentru iubita

Cauti cadouri personalizate pentru iubita? Ce-ar fi sa alegi ceva mai inspirat decat un tricou inscriptionat? Noi iti oferim posibilitatea de a o opta pentru un buchet de flori personalizat, perfect pentru a fi oferit de ziua ei sau cu ocazia aniversarii voastre. Noi iti oferim un aranjament care te-ar putea inspira in conceperea unui cadou personalizat special!




1. Aranjament floral personalizat