Delivery time:
L-V: 9:00-20:00 S: 10:00-15:00
D: Inchis
0

You have no items in your shopping cart.

 • More Than 5.000 Happy Clients
 • Free Gift Card
 • Free Delivery Within 2 Hours Bucharest
 • We Send a Picture of the Product

Flower Boxes

Choose beautiful flower boxes, elegant and sophisticated gifts. Ideal to make a surprise to a dear person, these flower boxes are created with great passion by our team of florist designers. Choose Maison d’Or, a luxury online flower shop, and take advantage of the benefits we offer you! Order your favorite products and we ensure a professional flower delivery service through our own couriers!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Florile vor fi tot timpul cel mai potrivit cadou pentru oricine, iar la Maison d’Or stim ca a oferi este o adevarata arta. De aceea, nu doar ca iti oferim cele mai frumoase si mai proaspete flori, dar ne preocupam si de modul de prezentare ale acestora, pentru ca darul sa fie unul de exceptie, iar impactul sa fie pe masura.

Deci, ce-ai zice sa alegi, macar din cand in cand, in loc de flori in buchete, flori in cutii? Iti garantam ce vei fi absolut incantat de creatiile designerilor nostri florali, care pun pasiune si talent pentru realizarea unor cutii cu flori deosebite.

Poti opta pentru cutii cu flori de diferite forme si dimensiuni, in functie de preferintele tale. De asemenea, iti oferim si buchete de flori in cutii elegante, accesorizate cu panglici din materiale sofisticate.

Pe langa asta, ai posibilitatea de a alege dintre aranjamentele de flori in cutii acrilice, care ofera un efect vizual de impact, atragand toate privirile. Te-ai gandit sa faci un cadou intru totul special? Atunci comanda cutiile cu flori oferite de Maison d’Or!

Loading...
Please wait...