Delivery time:
L-V: 9:00-20:00 S: 10:00-15:00
D: Inchis
0

You have no items in your shopping cart.

  • More Than 5.000 Happy Clients
  • Free Gift Card
  • Free Delivery Within 2 Hours Bucharest
  • We Send a Picture of the Product

Floral Arrangements

We create for you the most beautiful floral arrangements, ideal for changing the design in any type of space! Discover our collection of floral arrangements in different styles that will match perfectly any arrangement. These arrangements are made by our talented florists, and our fast delivery service guarantees the freshness of the ordered products! We invite you to discover the surprises that a premium online flower shop can offer!

Maison d’Or este floraria pe care te poti baza in orice moment. Din colectia noastra nu lipsesc nici aranjamentele florale, ideale pentru a-ti infrumuseta locuinta sau biroul.

De asemenea, te poti baza pe noi si in momentele mai speciale din viata ta, asa ca iti oferim aranjamente florale pentru masa, pe care sa le folosesti pentru nunti, botezuri si alte petreceri care marcheaza evenimente care au o semnificatie aparte pentru tine.

Mai mult decat atat, iti punem la dispozitie si aranjamente florale business speciale pentru petrecerile corporate. Misiunea noastra este sa aducem bucurie indiferent de moment si de loc, asa ca ne poti contacta atunci cand ai nevoie de un aranjament floral in Bucuresti, dar si in orice alt oras din tara.

Florile aduc bucurie oriunde si oricand, asa ca un aranjament floral va aduce un farmec aparte atunci cand este asezat pe masa cu preparate de Craciun, de Paste, sau de Revelion.

Ba mai mult, nici macar nu ai nevoie de un motiv pentru a-ti decora casa cu aranjamente din flori, asa ca plaseaza comanda direct pe site-ul nostru si vei primi flori deosebite, care sa iti insenineze ziua!

Loading...
Please wait...