Comanda rapid: 0770.663.399

Florarie online / Livrare Gratuita in Bucuresti | Livram in toata tara

0

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

 • 5000+ De clienti fericiti
 • 5 zileGarantie de prospetime
 • Livrare gratuita *in 2 ore
 • Trimitem fotografiaprodusului tau
 • 400+Gama larga de produse

I Condiţii generale

Maison d'Or este denumirea comerciala a SC WONDER FLOWER SRL, persoana juridica cu sediul in Bucuresti, Str. Arh. Ionescu Grigore, nr. 63, bi. T73, sc. B, et.4, ap.42, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/4251/2017, avand CUI 37292893.
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.
Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea WONDER FLOWER SRL,pe versiunea pentru mobil a site-ului,  prin aplicaţia pentru mobil sau din prin telefon.
Prin utilizarea site-ului www.maisondor.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.maisondor.ro,  WONDER FLOWER SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Comanda poate fi lansata de catre persoanele fizice, juridice, persoanele fizice autorizate, sau orice alta persoana interesta de produsele si serviciile noastre.
Includerea oricăror produse sau servicii pe www.maisondor.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs si/sau serviciu.
Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe www.maisondor.ro, la momentul plasării comenzii.
Maison d'Or dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți (i) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul www.maisondor.ro sau care ar afecta siguranța site-ului sau
 
II. Preţurile şi taxele de livrare /facturare

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.
Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre WONDER FLOWER SRL. Termenul de livrare a produselor – 2 ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, prin reteaua de distributie Fan Courier (in celelalte localitati din tara).
Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre WONDER FLOWER SRL. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
Pentru comenzile ce depasesc 159 Lei, transportul este GRATUIT in Bucuresti,daca comanda este mai mica de 159 de lei se va percepe o taxa de 15 ron pentru transport.
Torturile nu pot fi livrate in alte orase decat in Bucuresti si zonele limitrofe,de asemenea livrarea torturilor se face doar cu flori sau aranjamente florale.Pentru livrarea comenzilor in 24 de ore in afara Bucurestiului,comenzile trebuiesc plasate pana in ora 17:00 de luni pana vineri iar sanbata pana in ora 14.
Puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea WONDER FLOWER SRL.
Pentru comenzile din afara Bucurestiului, se percepe o taxa de 25 de ron iar livrarea se face prin Fan Courier in 24 de ore (in periodele aglomerate cum ar fi dar nelimitandu-se la Pasti, Craciun, sarbatori legale pot aparea intarzieri iar Wonder Flower nu isi asuma livrarea in 24 de ore).
In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
Exceptie: pentru produse cu pretul mai mare de 300 de ron, este necesara plata in avans prin OP/virament bancar, prin card bancar, plata se va efectua integral. Plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre WONDER FLOWER SRL.

Modalitati de plata pentru comenzi prin email:

 • transfer bancar;
 • depunere numerar in cont;
 • plata cash catre un curier;
 • plata prin card bancar; 
 • plata cash sau card la sediul nostru dupa plasarea comenzii;
 • plata cash la livrare;

Preţurile afişate pe www.maisondor.ro includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.
Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră..
Dupa livrarea produsului va vom trimite, conform legislatiei in vigoare factura la adresa indicata. Pentru emiterea facturii aveti obligativitatea sa ne furnizati toate informatiile necesare.
  

III. Plasarea comenzii/încheierea contractului

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul www.maisondor.ro sau prin telefon. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi paginile referitoare la Serviciul pentru clienţi.
Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. Oferim garantia produsului disponibil in stoc la un moment dat, conform website, insa stocurile pot diferi, iar produsele pot fi inlocuite cu altele de aspect si valoare asemanatoare. Pentru cosurile cadou se va respecta descrierea continutului disponibila pe website si valoarea acestora, clientul intelege si accepta faptul ca anumite produse pot diferi precum marca, coloristica ambalaj si forma cutie. Persoanele care comanda pe acest site trebuie sa aiba varsta de 18 ani, intrucat acest website comercializeaza si bauturi alcoolice.
In situatia in care destinatarul final nu se va gasi la adresa indicata, clientul are obligatia sa indice o alta adresa pentru livrare sau se va obliga sa se prezinte pentru ridicarea comenzii. Pentru produsele comandate si care se afla intr-o astfel de situatie, clientul isi va asuma riscul produselor de natura perisabila, iar intr-o atare situatie banii nu se vor restitui. Compania asigura aceleasi conditii si in situatia in care clientul va lansa comanda o va plati dar ulterior, din motive personale se va razgandi sau comanda nu prezinta acelasi interes ca cel initial, cand a lansat comanda.
Fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile si mana de lucru folosita (produsele fiind manufacturate, ele sunt unice; plantele si florile naturale sunt unice, aspectul lor putand diferi, floristii vor realiza creatii florale cat mai ample si frumoase in functie de tehnica de lucru cunoscuta si de politica de inlocuiri disponibila. Comenzile plasate sub protectia anonimatului la cererea expresa de pastrare a anonimatului nu sunt si nu vor fi divulgate, expeditorului decat in cazuri exceptionale: ancheta oficiala din partea autoritatilor sau cererea expresa a expeditorului.

IV. Livrare

WONDER FLOWER SRL depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau la altă adresă din România, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.
Maison d'Or va încerca să depună diligenţele necesare pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Înainte de plasarea comenzii, veţi fi informat/ă cu privire la termenul de livrare estimat. Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care conţine termenul de livrare estimat.
Intervale de livrare:09:00 - 21:00
În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul pentru clienţi prin apel telefonic la 0770 663399 sau prin e-mail serviciul contact@maisondor.ro
Wonder Flower, va face eforturi sustinute pentru a respecta intocmai intervalele orare indicate de catre clienti, insa acest lucru nu este tot timpul posibil in conditii de volume mari de comenzi, trafic greu, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora. In situatii de acest tip se va incerca o noua livrare la data la care este posibil, mentinandu-se legatura cu expeditorul, acesta intelegand intocmai riscurile asociate marfurilor perisabile. Floraria nostra nu asigura online livrari multiple prin intermediul plasarii unei singure comenzi. Pentru a beneficia de livrari la adrese multiple si pentru o comanda cu acelasi produs sau mai multe produse la adrese diferite, clientul va trebui sa se adreseze direct pe adresa contact@maisondor.ro sau la nr de telefon 0770663399.

V. AMBALAREA

Ambalare speciala / Impachetare cadou, se va tarifa cu 15 RON, TVA inclus (taxa suplimentara fata de taxa de transport sau pretul efectiv al produsului). Pentru buchete, aceasta presupune: punga cadou, folie florala, funda, decor specific. Pentru aranjamente florale, aceasta presupune: punga cadou, sau cutie, folie ambalaj, funda, decor specific. Pentru cadouri, aceasta presupune: punga cadou, folie ambalaj, funda, decor specific.
Modalitatea de ambalare speciala aleasa revine in sarcina floristului, in cazul in care clientul nu specifica diferit in cadrul comenzii; clientul are dreptul de a specifica modalitatea de ambalare dorita, atata timp cat aceasta se incadreaza in bugetul.
 
V.  Anularea comenzii

Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până in 24 de ore de la primirea produselor comandate. Dacă aţi plătit pentru aceste produse, vi se va rambursa o sumă care va include taxele de livrare standard.
Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne transmiteţi o notificare scrisă prin poşta electronica e-mail contact@maisondor.ro .Poate fi utilizată o altă metodă de plată pentru rambursare cu condiţia ca dumneavoastră să fiţi de acord cu această modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.
In situatia in care produsul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea WONDER FLOWER SRL şi să returnaţi produsul conform secţiunii de returnare.
Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa la contact@maisondor.ro cu cel putin 5 ore anterior orei de livrare pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si Ilfov si minim 24 de ore pentru comenzile cu livrare in provincie si numai in cazul in care comanda n-a fost deja pregatita de livrare.
In cazul in care aceasta comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza dupa termenul mentionat mai sus FLOWER WONDER va returna clientului doar 20% din contravaloarea comenzii (la solicitarea acestuia). In cazul unei anulari cu minim 48 de ore inaintea datei de livrare, contravaloarea comenzii va fi inapoiata in totalitate, in termen de 15 zile de la receptionarea solicitarii in scris. La cererea clientului buchetul/cosul etc se poate schimba de comun acord cu WONDER FLOWER, in situatia in care stocul existent de produse poate permite realizarea unui alt buchet/cos etc, aceasta se va putea realize pe baza de poza martor, la care clientul va fi obligat sa isi exprime acceptul.
WONDER FLOWER, isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim 24 de ore inaintea zilei de livrare.

Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora / in perioade foarte aglomerate tip 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paste, Craciun etc.

 VI. Returnări

Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare in termen de 14 zile. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot retuna, jucariile si accesoriile da. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa Str Rodiei nr 36 sector 3 Bucuresti in maxim 10 zile lucratoare din momentul primirii comenzii. Suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 30 de zile de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separate, cele 30 de zile trec de la ultima care a fost primita). In interiorul coletului se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

DESCARCA FORMULARE DENUNTARE CONTRACT


VII. Metode de plată

Card de credit sau de debit


Puteţi introduce detaliile plăţii la momentul plasării comenzii utilizând un card valabil de credit sau de debit (VISA sau Mastercard). Suma aferentă va fi imediat blocată pe cardul dumneavoastră, dar nu va fi debitată până la expedierea bunurilor.

Numerar la livrare

Puteţi alege să plătiţi în numerar la livrare atunci când primiţi bunurile, fără alte cheltuieli suplimentare.
Veţi primi factura obligatorie conform legii în e-mailul referitor la Confirmarea expedierii. 


VIII. Culori


Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori. Fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile si mana de lucru folosita (produsele fiind manufacturate, ele fiind unice avand in vedere ca plantele si florile naturale sunt unice.
 
IX. Garanţie

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, WONDER FLOWER SRL respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind calitatea produselor sau a materialului in care au fost ambalate, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin returnarea imediată a bunurilor utilizând formularul de retur pretipărit din colet/buchet. Garantam pentru calitatea aranjamentelor florale si prospetimea florilor. Pozele au caracter informativ. In cazul in care anumite flori sau accesorii lipsesc din stoc, Maison d'Or isi rezerva dreptul de a le inlocui cu unele similare pastrand aspectul si valoarea originala . Vazele, vasele, accesoriile si ambalajul pot fi diferite de cele din fotografiile de pe site.  Modalitatea de aranjare poate diferi de la produs la produs.
In cazul in care doriti un buchet personalizat sau o alta culoare ne puteti contacta telefonic si va vom comunica disponibilitatea.
Maison d'Or poate transmite la cerere pe email o fotografie martor, care reflecta cantitatea, componenta si aspectul buchetului.
Deasemenea va transmitem impreuna cu buchetul cateva instructiuni de ingrijire ale florilor.
Daca produsul este la promotie culorile folosite vor fi cele aflate pe stoc in floraria noastra.

X. Rezilierea unor termeni

În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice.
 
XI. Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe www.maisondor.ro, revin companiei WONDER FLOWER SRL, filialelor sau francizatilor săi. Orice utilizare a www.maisondor.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea Maisond d’Or.

XII.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de Wonder Flower SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.
Wonder Flower este operator de date cu caracter personal.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorul Wonder Flower SRL in scopul livrarii produselor şi in scopuri de marketing şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail contact@maisondor.ro.

XIII. Informaţii despre companie

WONDER FLOWER SRL
Sediul social: Str. Arh. Ionescu Grigore, nr. 63, bl.T73, scara B, etaj 4, ap.42, sector 2, Bucursti, Romania
Punct de lucru: Str Rodiei nr 36 sector 3, Bucuresti, Romania
Cod unic de înregistrare: 37292893

Coordonate de contact:
Serviciul Clienți 0770663399,
E-mail: contact@maisondor.ro

Loading...
Va rugam, asteptati...