Funeral Sheafs

Unul dintre cele mai dificile si neplacute momente din viata este trecerea in nefiinta a unei persoane
...
Unul dintre cele mai dificile si neplacute momente din viata este trecerea in nefiinta a unei persoane dragi. In astfel de ocazii, cuvintele sunt de prisos si nimic nu poate alina cu adevarat suferinta. Insa, micile gesturi fac diferenta, asa ca daca vrei sa iti exprimi regretele si sa iti arati sustinerea fata de familia indrureta, iti recomandam sa alegi jerbe din flori naturale. Pentru a pretui amintirea persoanei care nu se mai afla printre noi, din cand in cand, du-i la mormant buchete de flori. Poti oferi si familiei buchete special realizate pentru aceasta ocazie, cu mesaje de incurajare, comandate din florarie online Maison d’Or.

Jerbe de flori pentru prezentarea condoleantelor 

Momentele neplacute din viata nu ocolesc pe nimeni. Cel mai greu este cand o persoana draga trece in nefiinta. Chiar daca nimic nu poate alina suferinta, micile gesturi conteaza, asa cum este si daruirea unei jerbe realizata din flori naturale. Stim ca florile nu au puterea de a alina suferinta, insa dintotdeauna au fost prezenta in momentele importante din viata unui om si pot exprima sentimentele acolo unde cuvintele sunt de prisos. 

La Maison d’Or, gasesti jerbe funerare elegante, realizate din flori atent alese si care te vor ajuta sa onorezi memoria persoanelor trecute in nefiinta. Jerbele pot reprezenta modul prin care iti prezinti condoleantele si daca nu poti ajunge la inmormantare, din diferite motive intemeiate. 

Diferenta dintre coroane funerare si jerbe de flori

Intre jerbe de flori si coroane exista o diferenta notabila. Stim ca in momentele delicate, atentia ta va fi concentrata pe alte lucruri, asa ca vrem sa iti explicam diferenta dintre cele doua. Jerbele au un aspect mai simplu, cu flori mai putine si mai multa verdeata si sunt mai mici (in jur de 50-60 cm). De asemenea, locul acestora este pe sicriu, in timp ce langa mormant se pun coroane. 

Comanda jerbe de flori in Bucuresti 

In momentele in care gandul iti este la persoana ce a trecut in nefiinta si la cei apropiati, care sufera, iti doresti sa economisesti timp si sa le fii alaturi. De aceea, Maison d’Or iti pune la dispozitie serviciul de livrare flori pentru jerbe funerare Bucuresti si zonele limitrofe. Momentele de suferinta trebuie respectate si orice clipa conteaza, asa ca poti comanda jerba dorita oricand ai putin timp liber, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la o florarie. Alege jerbe funerare sector 3 realizate din flori frumoase si proaspete. 

Atentia pentru persoanele care au suferit o pierdere inimaginabila poate continua si dupa inmormantare, astfel ca iti recomandam ca din cand in cand, sa trimiti aranjamente florale care sa aduca o mica raza de bucurie. De asemenea, te incurajam sa alegi buchete de flori frumoase si sa mergi la mormantul persoanei care a incetat din viata, ori de cate ori simti nevoia. Pentru a-ti fi mai usor, poti comanda flori dintr-o florarie online, asa cum este Maison d’Or.

 

Loading...